2. týden vrhu "L"

16.02.2015 15:33

Tak je za námi další - druhý týden života. 

Connie dál krmí, ale už je na ní těch dravců dost. Dravost u cecíků stále nabírá na obrátkách, takže jsme štěndům ostříhali nehtíky a Connie mažeme, jako správné "kojící matce" cecíky Bepanthenem.

Štěnátka začátkem druhého týdne začala rozlepovat očka a používat všechny čtyři tlapky. Takže VELKÁ LEGRACE :) Také se začala hlasitěji dožadovat maminky a kromě obvyklého kňučení pěkně ňafou.  Connie od nich ráda odbíhá, aby nám dělala společnost a tak si často bereme ty její tříbarevné uzlíčky, kam se dá. Do obývacího pokoje, do pracovny.... tak aby jsme mohli být všichni pohromadě. Ale už je čím dál obtížnější udržet pejsky pohromadě. Začínají objevovat svět a šmejdí, kde se dá. Ještě že zatím nemají tu rychlost :) Nejaktivnější je žlutý pejsek a nejlínější ten zelený, tedy prozatím. 

Všichni pejsci jsou již zamluveni a na své páníčky už čeká jen Lorraine- slečna růžová. Její límec má nádherně pravidelný tvar, takže vypadá jako dáma s BOA, ale to nám předvede v plné kráse, až trochu povyroste.

Lucrezii Donati - slečnu červenou bychom si rádi nechali doma.  

Zatím nás navštívil jen pan veterinář, který dal štěňátkům první odčervovací dávku ale koncem února již budou také přijíždět nový páníčci. Tak jsme zvědaví, jak vše dopadne. Už teď se mi po štěňátkách stýská....budou tak daleko:(

 

 

Zpět

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode