6. týden vrhu "L"

15.03.2015 18:19

Štěnda mají za sebou pátý a šestý týden jejich věku.  Štěňata byla očipována a dostala svoji první vakcínu. Odčervovat budeme v pondělí.

Vytrvalé vysávání máminých cecíků se změnilo na občasné pocucání. Štěnda dostávají jíst zatím 4x denně (3x máčené granulky a večer 1x maso s vločkami). Večné povalování a dřímání mezi jídli pak vystřídali různé hry a společné rvačky. Všechna štěnda obstojně štěkají a vrčí.

Zatím největšími favority na obrany jsou Lorraine a Letser. Nejlepším atletem, který všechno přeleze, takže ho  máme neustále "za zadkem" je Logan. Loopy je spíš rozvážnější a jen tak ho nic nerozhází, což by se mohlo hodit nové paničce ve výstavním kruhu. Lucrezia je sice nejmenší, ale když dojde na lámání chleba, postaví všechny své sourozence do latě. Luigi bude model,vždy ochotně rád zapózuje a stejně jako kocour ze Schreka dokonale ovládá ten neodolatelně loudivý pohled. Lester je momentálně největší chlapák,který se ochotně zapojuje do všech štěněčích lumpačin. 

Takže do garáže celá naše rodinka chodí jako do kina. Pořád je na co koukat. A hlavně co dělat. I když se totiž štěnda snaží chodit venčit na podložku, tak díky jejich vyprazdňovacímu tanečku sázejí bobíky vždy jinde. :)

Socializace s novými páníčky a ostatními muchlacími lidičkami jsou na denním pořádku. Jen teď po očkování budou mít štěňat  pár dní klid.

 

Zpět

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode