8. týden vrhu "L"

06.04.2015 18:08

Máme za sebou čtvrté odčervení (30.03.) a druhé očkování (27.03.)

V pátek 27.03. jsme také měli přejímku vrhu. Navštívila nás paní Lenka Schonbeková a rodinka Bárových i s Chandlerem. Zatím co, my človíčkové jsme se věnovali štěňatům, rodičové našich malých se oddávali hrátkám. Jsou to pravdu věční milenci.

Přejímka dopadla dobře. jediný Lucky Luigi byl kvůli zálomku na ocase posouzen jako NESTANDART. Jinak jsou všechna štěňata STANDARTní, dobře stavěná a hlavně sebejistá a přátelská.

Procházky místních občanů kolem našeho domu, provázejí již pověstný štěkot našich štěňat. Jejich aktivita je neskutečná. Když počasí dovolí, tak trávíme čas na zahradě. Vypuštěná demoliční četa statečně likviduje zahradu, hlavně pak skalku, kde jsou nejoblíbenější bylinky. Okusování mateřídoušky, máty, mladého doubku a skákání na krokusy a hyacinty je pro štěňata velkou zábavou. Connie se pak jako správná máma přetahuje se štěňaty o nejrůznější hračky a štípe jim dřevo na menší třísky. 

A těch pár dnů, kdy bylo opravdu ošklivé počasí, jsme trpěli všichni. Connie chtěla štěňata mít venku, takže je neustále vypouštěla z garáže ven. Přitom překonávala drátky, karabinky a jiná jištění dvířek výběhu. My jsme pak s manželem zdolávali ten neuvěřitelný "bordel". Je sice krásný pohled na malé Aplíky  pobíhající na zahradě, ale těch roztahaných bot, rozežraný pytel s vločkami a také s dřevitou vlnou (plánovanou podestýlkou, na kterou nedošlo) roztahaný po celé garáži i kotelně, bylo už na nás trochu moc. A tak Connie musela do svého výběhu.

2. dubna nás opustilo první štěně, odjel Lucky Luigi do nového doma v Nepomuku. Cestu zvládl dobře, bez blinkání. První noc pak byla jako u každého štěněte trochu náročná. Tak věříme, že se vše časem srovná. Je nám po něm smutno, ale věříme, že se bude mít dobře.

Zpět

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode