HLEDÁME PÁNÍČKY PRO NAŠE ŠTĚŇÁTKA

10.01.2015 00:00

Na přelomu ledna a února očekáváme narození štěňátek. 

Záleží nám hlavně na tom, aby byla štěňátka v nových domovech šťastná a dostala  se k těm majitelům, kteří jim budou schopni poskytnout spoustu lásky a porozumění a aktivní život plný radosti.

Budeme rádi, když nám do emailu napíšete něco o vaší rodině, jestli disponujete zahradou, zda pejska  chcete na výstavy a chov nebo jen jako mazlíčka.     Samozřejmě se můžete ptát na to, co Vám není jasné, či to co by Vás ještě zajímalo ☺        

Máte možnost si pro Vaše štěňátko navrhnout jméno, které bude mít zapsáno v průkazu původu,  začínající na příslušné písmenko aktuálního vrhu. !!! Podmínkou je závazná rezervace štěněte nejpozdeji do věku 3. týdnů od narození !!! 

Všem štěňatům bude vystaven PP, budou socializována, v době odběru (od. 8. týdne od narození) budou již poněkolikáte očervena, očkována (podle základ. očkovacího schématu) a budou očipována. 

Majitel obdrží kupní smlouvu, očkovací průkaz (Europas) a základní informace do začátku, hračku, kousek deky (aby štěnátku nebylo smutno) a startovací balíček. 

Více informací týkající se celého vrhu a jeho vývoje najdete v sekci  "Štěňata"

 

 

 

 

Zpět

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode