Je třeba se připravit

20.11.2014 00:00

Jelikož naše fenka má téměř skryté hárání a tento rok ještě posunuté o měsíc dozadu, bylo velmi těžké usoudit, kdy se blíží její dny. Máme totiž fenku celý den venku, a i když jsme tam většinou s ní, neb oddávat se raplím radovánkám v bytě se moc nedá, tak jsou příznaky jejích dnů snadno přehlédnutelné.

Ale zkrátka ve čtvrtek počasí na radovánky nebylo moc příznivé a tak se přikročilo k oblíbené hře naší malé a Connie a to utkání na závodním okruhu obývák - kuchyň. A ještě před cílovou metou bylo jasné, že pojedeme v nejbližší době na stěry. 

A tak jsme opravdu za čtyři dny (24.11.) stály v ordinaci a hned po stěrech následoval i odběr progesteronu. Na ten jsme sice díky poruše systému v nemocniční laboratoři čekaly více, než je obvyklé ale i tak bylo na krytí, dle výsledku času tak akorát, aby nám Čenda neodjel na MVP do Welsu. 

A tak znovu za čtyři dny (28.11.) podstoupila Connie odběr krve na určení hladiny progesteronu. Verdikt zněl ,krýt v sobotu nebo v neděli  a podle toho za 48. hodin překrýt. Po poradě se zkušenějšími jsme nakonec jako ideální termín krytí zvolily první adventní odpoledne. Jak romantická atmosféra pro prvničky a jejich milostný akt :) 

 

Zpět

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode