KRYTÍ

30.11.2014 14:44

Tak jsme strávili krásných pár hodin u "Salašníků z Brd", než si oba aplíci dostatečně zaskotačili a mohli se věnovat té správné věci. Ale Connie se nějak nechtělo. Když už jsme se smířili s tím, že fenka dnes asi nemá ten správný den, i když předešlý test na progesteron měl jiný názor, rozhodli jsme se to nechat na zítřek. Ale náš odjezd se ani jednomu z pejsků nelíbil a tak se rozhodli využít té nejposlednější možné příležitosti (loučení se u branky) a dali se do toho. A tak jsme pod světlem večerních lamp a snášejícího se mrholení vyčkávali až skončí ta jejich první zkušenost.

Po poradě s chovatelkou jsme aplíkům tuto činnost, ve které se oba pejsci nesmírně zdokonalili, dopřávali ještě další dva následující dny.

A neužívali si jen oni. I my (lidé) jsme si nad vůní vánočního cukroví a horké griotky sdělovali dojmy nad šikovností obou pejsků a debatovali o vhodných jménech pro psí potomstvo. 

Myslím, že výběr krycího psa se nám vydařil. Connie se snad i zamilovala. Následné dny po překrytí smutnila, nebo že by to byla touha po sexu:)

Jsem ráda, že si obě rodinky rozumíme a společně sdílíme očekávání štěňátek.

 

 

Zpět

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode