zpátky do minulosti

14.12.2015 19:41

Tak jsem tak nějak pro ten frmol kolem štěňat ani nestačila napsat pár řádek na tyto stránky. Takže napravuji.

Poslední zmínka byla o odjezdu Luigiho. Pak nás postupně opouštěla i další štěňátka.

Lucrezia Donati (slečna červená) odjela 10. dubna do Vendryně nedaleko Těšína.

Logan, Lester a Loopy - tři zbývající hoši z naší štěněčí party měli odjíždět do Polska, takže se jejich odjezd pozdržel kvůli povolení výjezdu Státní veterinární správy - tedy dle platných veterinárních pravidel pro vývoz zvířat z ČR do státu EU a to až v 15-ti týdnech jejich věku, tj. po vakcíně proti vzteklině. Tu pejsci dostali ve 12. týdnu věku, tj. 26.4.2015. Ještě je tam nějaká doba pár týdnů kvůli dostatečnému vytvoření protilátek.

Výjezdní povolení jsme tedy dostali 18.5.2015 a ještě ten den odjel Logan do Mrozow a Lester Greboszow v Polsku.

Doma  nám ještě zůstal miláček Loopy, pro kterého si páníčci měli přijet o pár dnů později. Loopy tak odjížděl 22.5.2015.

Za těch 15- týdnů nám štěňata přirostla k srdci tak moc, že každé pomyšlení na ně, skončilo přívalem slz. A nic na tom neměnilo to, že si je odvezli bezvadní páníčci. Ještě, že jsme si doma nechali druhorozenou fenku Lorraine. Byla sice už od začátku to největší střeštiprdlo, ale byla pro nás spolu Connie ta záchranná stanice v dobách stesku po ostatních štěňátkách.

Dnes jsou již všichni pejsci našeho prvního zdárného odchovu ve svých domovech a vždy když přijdou zprávy od jejich páníčků, tak máme velkou radost, že pejsci prospívají.

 

 

 

Zpět

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode